FORMULARI PER FER LA SOL·LICITUD DE LLOGUER D’UN PIS

És important que llegeixis les  CONDICIONS GENERALS, abans de seguir.

És important que llegeixis el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES.

INSTRUCCIONS

Ja t’has llegit les instruccions ? Clica aquí.

En el formulari hauràs de respondre algunes preguntes.  Això és important. Si no ho fas, no podrem incloure’t en el procés de selecció per a l’habitatge que hagis triat.

Podeu ser fins a 4 persones en un mateix lloguer. Escriu el nom de tots els participants; si sou dos, escriu el nom dels dos, si sou més, escriu el nom de tots.

Per cada una de les persones que participi en el lloguer, hauràs de dir-nos quin tipus d’ingressos té. Per exemple, si és assalariat, pensionista, autònom o té altres  ingressos.

S’haurà d’especificar el telèfon i el correu de cadascun.
És important que especifiquis si hi ha algun menor d’edat, i si aquest menor té alguna pensió alimentària.

Una vegada fet tot això hauràs d’enviar-nos la documentació per a cadascuna de les persones que participi. Per saber quina documentació has d’enviar per a cada persona, consulta-ho en els requadres grisos que trobaràs més avall.

Hi ha 4 mòduls d’enviament de documentació; un mòdul per persona.
Envia’ns tota la documentació de cada persona en el seu mòdul; mòdul de documentació de persona 1, mòdul de documentació de persona 2, etc..

Els formats de fitxer acceptats són: PDF, JPG, PNG

Si t’equivoques al pujar un fitxer, i vols esborrar-lo; a la dreta de la franja de pujada, trobaràs una X dins un petit cercle, prem-la i se t’esborrarà el fitxer.

Al final del formulari, trobaràs un botó per enviar-nos tot el que hagis anat adjuntant.

  • Una vegada hagis enviat tota la informació i els documents a FINCAS SAN ANDRÉS, en rebràs una còpia exacta al teu correu.