FORMULARI PER A ASSALARIATS/DES

És important que llegeixis les  CONDICIONS GENERALS, abans de seguir.

És important que llegeixis el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES.

INSTRUCCIONS

¿ Ja t’has llegit les instruccions ? Clica aquí.

Si sou varies persones que llogueu aquest immoble, recordeu que cadascun de vosaltres haurà d’omplir un formulari depenent del tipus d’ingressos que tingui, i en cada formulari, de cada persona, hi haurà de constar el nom dels altres sol·licitants. Així podrem vincular les vostres dades i tindreu més possibilitats d’èxit.

Només podràs enviar-nos la documentació de tots els sol·licitants des d’un mateix formulari, quan tots els sol·licitants, sigueu del mateix tipus; és a dir ASSALARIATS. Si sou de diferent tipus, per exemple un assalariat i un autònom, haureu d’omplir diferents formularis.

Si tens una persona que t’avali en la teva sol·licitud; aquest AVAL haurà d’omplir el formulari com si fos un sol·licitant. És a dir; sereu dos titulars; tu i la persona que t’avali.

Si ets un únic sol·licitant tria l’opció UNIC SOL·LICITANT que trobaràs més avall.

Sent assalariat, ens hauries d’enviar els documents que apareixen més avall.
Marca, si us plau, amb un sí o un no, aquells que puguis enviar-nos.
Si marques SÍ, podràs adjuntar els fitxers en format PDF o JPG.
Al final del formulari, trobaràs un botó per enviar-nos tot el que hagis anat adjuntant.

Si t’equivoques al pujar un fitxer, i vols esborrar-lo; a la dreta de la franja de pujada, trobaràs una X dins un petit cercle, prem-la i se t’esborrarà el fitxer.

Si has pujar un fitxer i t’ha sortit el missatge de que no està en el format adequat, esborra’l seguint l’explicació del paràgraf anterior, i torna a pujar-ne un en format JPG o PDF.

En cada un dels camps que has d’omplir, trobaràs tota la informació i instruccions que necessites per enviar-nos la documentació.
Llegeix, si us plau, les indicacions que aniran apareixent.

Si  no ets ASSALARIAT i vols canviar de tipus de formulari, fes clic aquí.

  • Tot aquest formulari i recollida d’informació, s’ha dissenyat per tal de que puguis fer tot el procés tan des de l’ordinador com des d’un telèfon mòbil o tauleta.
  • Una vegada hagis enviat tota la informació i els documents a FINCAS SAN ANDRÉS, en rebràs una còpia exacta al teu correu.